“Пригоди на Місяці”, “Носоріг”, “Золото острова Ґардіан”, “Падіння Місяця” та “(Не)ідеальні парочки” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 5 нових фільмів: “Пригоди на Місяці”, “Носоріг”, “Золото острова Ґардіан”, “Падіння Місяця” та “(Не)ідеальні парочки”.

Опис фільму

Поки дорослі тільки мріють підкорювати космос, діти вже мандрують серед зірок! Юна дівчинка і її старший брат відправляються в неймовірну подорож в інші світи. Опинившись в країні, захованій в хмарах, вони знайомляться з чудовими мешканцями чарівного замку і чудовою королевою Місяця. За її дорученням діти відправляються ще далі – на далекі планети і в чужі світи. Герої пролетіли так далеко, але як їм повернутися додому? Можливо, тільки місячна доріжка, яка вказує напрямок до самого бажаного в житті будь-якої людини, вкаже їм шлях.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Носоріг

Носоріг

Про фільм

Жанр: драма, кримінал

Тривалість: 101хв.

Рік: 2021

Країна: Україна, Німеччина, Польща

Режисер(и): Олег Сенцов

Студія: Cry Cinema, Arthouse Traffic

Актори: Сергій Філімонов Алiна Зєвакова Євген Григор’єв Олександр Рудинський Ірина Мак Марія Штофа Євген Черников Владислав Дердуга Георгій Поволоцький Олег Шевцов

Опис фільму

Історія, заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Золото острова Ґардіан

Золото острова Ґардіан

Про фільм

Жанр: бойовик, трилер

Тривалість: 99хв.

Рік: 2022

Країна: США

Режисер(и): Девід Гекл

Студія: Lionsgate

Актори: Скотт Іствуд Кевін Дюранд Фамке Янссен Мел Ґібсон Тайріз Ґібсон Бренда Базіне Раян Роббінс Брендан Флетчер Ліенн Лепп Брок Морґан

Опис фільму

Ді ніколи не бачив нічого поганого у вбивствах та тортурах – він насолоджувався ними! Але одного разу колишній морпіх вирішив виправитись і навіть звернувся за допомогою до професійного психолога. Оновившись, він вирушає до острова на похорон рідного брата, куди також завітала банда головорізів. Опинившись у смертельній небезпеці, йому потрібно зробити вибір – стримати свою жагу крові і ризикнути життям безневинних, або врятувати всіх, скинувши маску і перетворившись на жорстокого м’ясника, яким він був завжди.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Падіння Місяця

Падіння Місяця

Про фільм

Жанр: фантастика, екшн

Тривалість: 120 хв

Режисер: Роланд Еммеріх

Країна: США, Канада, Китай

Прем’єра: 17 лютого 2022

Актори: Геллі Беррі, Патрік Вілсон, Джон Бредлі

Опис фільму

Таємничі сили зміщують Місяць з орбіти, спрямовуючи супутник Землі до нашої планети. Усього за кілька тижнів до зіткнення колишній астронавт, а тепер одна з керівників НАСА Джо Фаулер виявляє, що має рішення з порятунку людства, але вірять їй лише двоє: відставний астронавт Брайан Харпер і прихильник теорій змови К.С. Хаусман. Саме цим не найочевиднішим героям належить вирушити у відчайдушну космічну подорож і розкрити секрети темного боку Місяця.

Розклад у кінотеатрі Космос

(Не)ідеальні парочки

(Не)ідеальні парочки

Про фільм

Жанр: комедія
Режисер: Паоло Костелла
Рік: 2021
Країна: Італія
Тривалість: 101 хв.
Головні ролі: Амбра Анджоліні,Лука Біззаррі,Кароліна Крешентині

Опис фільму

Подружні союзи кількох пар були визнані недійсними, оскільки священик, який вінчав їх, виявився шарлатаном. Незабаром після цього почали випливати таємниці, які подружжя все життя зберігало один від одного. Чи зможуть вони знову укласти шлюб чи їхнє життя перевернеться з ніг на голову?

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *