“Найкращі вихідні”, “Я – Златан”, “Відьма: Відродження”, “Команда котиків”, “Паралельні матері”, “Флірт з дияволом” і “Тріумф” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 7 нових фільмів: “Найкращі вихідні”, “Я – Златан”, “Відьма: Відродження”, “Команда котиків”, “Паралельні матері”, “Флірт з дияволом” і “Тріумф”.

Опис фільму

Хлопець з Німеччини влаштовується волонтером на фестиваль, щоб закохати у себе дівчину- організатора, натомість він губить пристарілого хедлайнера Atlas Weekend. Хлопці з Кривого Рогу влаштовують легендарну парубоцьку вечірку, але сваряться, як діти і б’ються, як дорослі. Юна одеситка шукає тата-рокера, якого не бачила та ідеалізувала довгі 10 років. Кар’єристка зі Львова приїжджає на найважливішу в її житті співбесіду, але молодший брат зриває їй абсолютно всі плани. Це буде найбожевільніша подорож наших героїв та їхні Найкращі Вихідні!

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Я - Златан

Я – Златан

Про фільм

Жанр: біографія, спорт

Тривалість: 102хв.

Рік: 2022

Країна: Швеція, Нідерланди, Данія

Режисер(и): Єнс Сьоґрен

Студія: B-Reel Films

Актори: Ґраніт Рушіті Седомір Ґлішовіч Еммануель Аіта Аренд Брандліґт Меріма Діздаревіч

Опис фільму

Він виріс в одному із найкримінальніших районів і з самих низів потрапив на вершину світового футболу. Завдяки завзятості, удачі і вродженому таланту йому вдалось заволодіти серцями мільйонів. Його ім’я скандує натовп, і коли він з’являється – стадіони в захваті. Ім’я легенди – Златан Ібрагімович, і це його історія.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Відьма: Відродження

Відьма: Відродження

Про фільм

Жанр: жахи

Тривалість: 105хв.

Рік: 2022

Країна: Великобританія

Режисер(и): Лука Ґабріеле Россетті

Студія: Hecat Studio

Актори: Томмазо Базілі Аріанна Монґуцці Тейлор Скінс Джуліо Тропеа Шерін Маццуллі Клаудія Перротта Корі Стюарт Елена Фонга Федеріко Папа Роберто Адріані

Опис фільму

Шестеро друзів відправляються на канікули в Італію. По дорозі вони вирішують зупинитися на нічліг в старому забутому маєтку. Але вони випадково порушили спокій мешкаючої там древньої відьми, і тепер їм доведеться пережити найстрашнішу ніч.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Команда котиків

Команда котиків

Про фільм

Жанр: анімація, комедія, пригоди, сімейний

Тривалість: 98хв.

Рік: 2022

Країна: ПАР

Режисер(и): Ґреґ Кемерон, Кейн Краудейс

Студія: Triggerfish Animation

Актори: Дж. К. Сіммонс Джессі Т. Ашер Крістен Шаал Шарлто Коплі Дольф Лундґрен Вів’єнн Рутерфорд Меттью Різ Кейт Мікуччі Ґреґ Кемерон Сара Наточенні

Опис фільму

Після того, як його кращий друг загинув під час нападу акули, Квінн, милий, але наполегливий тюлень, збирає КОМАНДУ КОТИКІВ, щоб дати відсіч банді акул, що обганяє околиці. Але ця весела група морських котиків зовсім не підготовлена для такої місії. Вони звертаються по допомогу до набагато вправнішого учасника бойових дій, Клаґґарта, але навіть його хитрощі не можуть привести цих хлопців у форму. Однак, маючи трохи винахідливості, кмітливості та великі серця, наша КОМАНДА КОТИКІВ насправді зможе повернути спокій підводній спільноті.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Паралельні матері

Паралельні матері

Про фільм

Жанр:драма

Тривалість:120 хв

Режисер:Педро Альмодовар

Країна: Іспанія

Актори: Пенелопа Крус, Мілена Сміт, Россі Де Пальма

Опис фільму

Долі двох жінок перетинаються у пологовому відділенні. Дженіс – успішна фотографиня, Ана – заплутаний підліток. Обидві жінки самотні, а обидві вагітності були заплановані. Але випадкова зустріч обертається тісним зв’язком, який безповоротно змінить їхнє життя назавжди.

Розклад у кінотеатрі Космос

Флірт з дияволом

Флірт з дияволом

Про фільм

Жанр: трилер
Режисер: Луїс Прієто
Рік: 2022
Країна: США
Тривалість: 92 хв.
Головні ролі: Камерон Монаген,Ліллі Круґ,Френк Ґрілло

Опис фільму

Знайомство багатого і самотнього мільйонера Кріса з молодою красунею у супермаркеті не було випадковим… Ця зустріч виявляється добре спланованою операцією. За милою і привабливою зовнішністю дівчини на ім’я Скай ховається соціопатка, яка прагне наживи. Вона не зупиниться ні перед чим і влаштує справжню різанину в особняку Кріса. Йому ж доведеться протистояти їй, щоб врятувати не лише накопичені тяжкою працею багатства, а й усіх своїх близьких. Коли маски зняті, починається жорстока боротьба, де кожен виявить свою справжню сутність.

Тріумф

Тріумф

Про фільм

Жанр: драма, комедія
Режисер: Еммануель Курколь
Рік: 2020
Країна: Франція
Тривалість: 105 хв.
Головні ролі: Кад Мерад,Девід Айала,Ламін Чіссоко

Опис фільму

Новоспечений режисер керує тюремним театральним гуртком і живе мрією про тріумфальну прем’єру в Парижі. Тим часом уся «трупа» тільки того й чекає, що дозволу на виїзд за межі в’язниці.

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *