Комедійна стрічка зіркового франківця Юрія Горбунова повернеться на великий екран з курйозним сюжетом

В Україні розпочались зйомки 3 частини комедійного фільму “Скажене весілля”. Автори проєкту вже прокоментували стрічку та заявили, що на глядачів чекатиме ще більше зірок та гумору.

Про це розповіли представники Film Group, що займається створенням комедії. За словами авторів проєкту, у “Скаженому весіллі 3” події розгортатимуться 4 роки після попередньої стрічки. У центрі кумедної історії постане директор музею Василь Середюк та його родина. Двох доньок він вже видав заміж, тому залишається молодший син, пишуть Версії.

Та і парубок не став догоджати батьку. Захар закохався у циганку, тому на його батьків чекає знайомство з бароном. До всього Василь Середюк переживає кризу середнього віку, відтак переконані, що комедія вийде і справді вибуховою.

“Третя частина буде просто вибуховою! Обіцяємо багато циганського колориту та драйву – знову будуть погоні, а ще коні, люди, циганська бричка і, навіть, циганський табір прямо у дворі Василя. Уявіть усе розмаїття україно-ромського весілля, це неймовірно яскраво та весело, справжній шквал емоцій та кольорів”, – розповів продюсер та актор Юрій Горбунов.

Та і в інших героїв “Скаженого весілля” будуть свої перипетії. Так, до отця Євлампія приїде настоятелька Грушевського монастиря. Водночас полковник Попадюк натхненно працюватиме над розкриттям злочинів, а у тамади Назарія з’явиться нова пасія.

Джерело: Версії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *