“Теплі іграшки” створили фан-кліп на пісню “Братів Гадюкінів”

В Івано-Франківську, у Підземному Переході Ваґабундо, презентували фан-кліп на пісню “Бидло” культового українського гурту “Брати Гадюкіни”. Ідея створення кліпу належить авторові “Теплих іграшок” Богданові Савлюку.

Він створив для відеоряду пластилінові фігурки, а також був режисером і сценаристом. Над мультиплікацією, відеомонтажем та спецефектами працював Мар’ян Николюк, інформують “Вікна” з посиланням на сайт “Суспільне”.

“Свою ініціативу автор пояснив тим, що йому подобається творчість цього гурту. А також він хотів вшанувати пам’ять одного із його учасників Сергія Кузьмінського, який помер 3 серпня 2009 року. Автор вклав у цю роботу соціальний сенс. Він акцентує увагу на тому, що люди діляться на “гідних” та “негідників”, — так коментує ідею створення кліпу менеджерка простору “Ваґабундо” Анна Гільченко.

До слова, Богдан Савлюк передав Івано-Франківському обласному музею визвольної боротьби імені Степана Бандери серію іграшок з полімерної глини “Вояки УПА”.

Також нову серію “Теплих іграшок” Богдана Савлюка під назвою “Літературна чота” чи то пак “Воїни слова” презентували в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка. До колекції ввійшли класики української літератури, одягнуті у військову форму.

Джерело: https://vikna.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *