У Франківську нагородили переможців архітектурного конкурсу

30 липня, на засіданні міського виконавчого комітету, до свого логічного завершення дійшов оголошений Управлінням архітектури, дизайну та містобудівної діяльності конкурс «Кращий ескіз намірів забудови індивідуального житлового будинку» – було нагороджено його переможців.

Як зазначається на сторінці управління, Конкурс проводиться вже вдруге. Участь в ньому брали ескізи намірів забудови індивідуальних житлових будинків, на які видані будівельні паспорти забудови земельної ділянки протягом 2019-2020 років, та за згодою їх авторів – архітекторів.

Рейтинговим голосуванням члени архітектурно-містобудівної ради визначилися з переможцями. Обирали з 9-и проектів, які пройшли попередній етап відбору спеціалістами Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

Тож оголосимо і представимо по черзі фото проєктів – переможців:

Перше місце – Савчук Андрій
Друге місце – Остафійчук Ростислав
Третє місце – Ковтун Олександр

Тріумфаторів було нагороджено призом-статуеткою, всіх конкурсантів – грамотою міського голови.

Відповідальний за проведення – т.в.о. головного архітектора міста Артур Прокіпчук – нагадав, що у конкурсі була ще й відкрита частина, де вже було визначено переможця ще в одній номінації, а саме «Приз глядацьких симпатій», голосуванням на ФБ-сторінці Управління. За підсумками голосування переможцем в номінації «Приз глядацьких симпатій» конкурсу теж став Савчук Андрій.

Джерело: https://blitz.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *