Учасник франківського бойз-бенду «Seventeens» виграв програму на навчання в США

Учасник франківського бойз-бенду «Seventeens», гімназист із Тлумача Святослав Стеф’юк став одним із переможців конкурсу FLEX (Програма обміну майбутніх лідерів) на Івано-Франківщині.

Учасник франківського бойз-бенду «Seventeens» виграв програму на навчання в США 1

Цьогоріч з-поміж 600 учасників з Прикарпаття журі обрало тільки двох фіналістів – учня Тлумацької гімназії Святослава Стеф’юка та десятикласницю Брошнів-Осадського ліцею Андріану Заяць.

Святослав у свої п’ятнадцять вже відомий серед поціновувачів підліткового співу, як мінімум в Україні. Він запам’ятався вибагливій публіці як учасник дуету «Налиснички» – півфіналіста шоу «Голос. Діти» 2017 року із команди Монатіка. А ще більше хлопця впізнають як учасника франківського бойз-бенду «Seventeens».

Незважаючи на зайнятість, Святослав упевнено йшов до своєї ще дитячої мрії – поїхати до Америки, пише ПІК. Тому впродовж років, крім занять музикою, гімназист уперто вчив англійську. Хоча, стверджує хлопець, він небайдужий і до фізики та інших природничих наук. Своїм нинішнім здобуткам, зокрема у вивченні іноземної, наголошує Святослав, він завдячує вчительці англійської мови, з якою він додатково займається вже кілька років, – Юлії Рекрутяк.

Тож вже у серпні Святослава (у центрі фото) чекає подорож до США, знайомство з родиною, з котрою він буде жити наступний академічний рік, навчання в американській середній школі, адаптація в чужій країні тощо.

Програма FLEX є безкоштовною для всіх і покриває майже всі витрати учня. Позаду кілька відбіркових турів, співбесіди, оформлення необхідних документів, переживання та сумніви. Попереду – цікаві зустрічі, незабутні емоції та багато навчання.

Для Святослава наступний навчальний рік стане останнім, він – випускник-2021. Каже, що має повернутися зі Штатів саме у час ЗНО, тож треба буде встигати за програмами американської та української шкіл.

 

Джерело: https://kurs.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *