Завдяки екоруху «Місто квітів» усі мешканці Івано-Франківська можуть безплатно отримати насіння

Потепління мешканці Івано-Франківська активно використовують для озеленення своїх дворів. Насіння квітів можна отримати безплатно. Для цього достатньо зв’язатися з активістами екоруху “Місто квітів”.

“Три роки тому ми в рамках проекту вперше разом із мешканцями Івано-Франківська одночасно висадили 10 тисяч айстр. Тепер екорух “Місто квітів” став традиційним. Щоразу до нього долучаються нові учасники”, — розповіла ініціаторка проекту, народна депутатка Оксана Савчук.

Оксана Савчук ініціювала висадку квітів на клумбах біля міських медзакладів, щоб таким чином підтримати та подякувати за їхню роботу на передовій боротьби з коронавірусом.

Майже сотня саджанців чорнобривців, бегонії та егаратуму вже прижилися на клумбах біля міської поліклініки № 2. Тепер так само мають намір прикрасити й інші медзаклади.

“Від початку карантину ми допомагали медзакладам з індивідуальними засобами захисту. А тепер підняти настрій та підбадьорити медиків допоможе кольоровий килим квітів”, — наголошує Оксана Савчук.

Джерело: http://www.golos.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *