У Франківському дитсадку замінюють дах

У дитячому садочку №2 «Малятко», що на вул. Бельведерська, 49-А, триває плановий ремонт за програмою НЕФКО.

Бліц-Інфо - У Франківському дитсадку замінюють дах

За словами підрядника, всі роботи проводяться згідно погодженого графіка, без жодних затримок. Наразі триває заміна дахового покриття, яку планують завершити вже до Дня Конституції.

«Роботи з підвищення енергоефективності в дошкільних закладах міста будуть виконані вчасно. Вже зробили систему рекуперації і почали міняти дах. До Дня Конституції плануємо завершити заміну дахового покриття, а до Дня Незалежності – повністю завершити роботи по утепленню будівлі садочка», – говорить Директор підрядної організації «Інтеренергоінвест» Сергій Бегін.

Завідувач садочка «Малятко» Ірина Мушак тішиться, що підрядні організації, які займаються ремонтними роботами, відповідально підходять до справи.

«Оскільки наш садочок – один з найстаріших (працює з 1960 року), звісно, що він потребує серйозної реконструкції. Тому ми були дуже раді, що потрапили в цю програму НЕФКО. Зараз роботи почалися особливо активно і тішить, що підприємці-підрядники, що працюють тут, дотримуються слова і підходять до справи серйозно»,– говорить Ірина Мушак.

Пані Ірина підкреслила важливість комплексного підходу до ремонту закладу. Адже тут відбувається і заміна даху, і заміна труб, і оновлення вентиляції, і реконструкція фасаду.

«Садочок «Малятко» – це один із закладів, роботи над яким зараз ведуться дуже активно. Найбільша проблема тут – із дахом, тому за кошти міського бюджету спочатку ремонтуємо дах. Маємо можливість зробити комплексну реновацію цього дитячого садочка та ще 12 дитячих закладів по програмі НЕФКО. Ремонт в усіх дитсадках плануємо завершити вже цього літа», – прокоментував Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Джерело: http://www.blitz.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *