В Івано-Франківську відбудеться традиційний “Тиждень сім’ї” 

З 11 по 17 травня, в Івано-Франківську відбудеться “Тиждень сім’ї”.

Захід, який організовує Комісія у справах родини Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, вже став традиційним та очікуваним.

Однак в цьому році, у зв‘язку з карантинними обмеженнями, він відбуватиметься в режимі онлайн.

Гасло цьогорічної події: “Святість сім’ї”.

За словами організаторів, вони мають ряд запитань, на які протягом тижня спільно хочуть знайти відповіді: “Чи є можливим в сім’ї бути святим, чи можливо сім’ї бути святою, чи маємо приклади святих сімей, які інструменти маємо вживати щоб бути святими, для чого бути святими самим та святими подружжям та ін.? На всі ці питання ми будемо шукати з Вами відповіді в цей тиждень”, – кажуть організатори.

В рамках «Тижня сім’ї», кожен учасник щодня зможе брати участь у Божественній Літургії, яка служитиметься в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового. Початок о 08:00 год. Опісля одразу буде Молебень до Пресвятої Богородиці та повчальна наука.

Окремо слід виділити події 15 травня, адже це Міжнародний день сім’ї. Тому в цей день, окрім ранкової програми (див. вище), о 18:00 відбудеться молитва вервиці за подружжя та родини, яку проведуть самі сімейні пари.

Для того, щоби взяти участь в «Тижні сім‘ї», слід підписатися на YouTube канал собору або FACEBOOK сторінку.

Джерело: http://www.blitz.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *