У Франківську планують створити штаб відновлення економіки

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вирішив створити у місті штаб відновлення економіки. Про це він повідомив на щоденному брифінгу.

Цей штаб займатиметься заходами для відновлення місцевої економіки після карантину. Розпочнуть – із підтримки місцевого виробництва, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.
 
“Свій до свого по своє – купуй франківське” – нас очікує така велика акція одразу після Великодня. Найбільший удар отримав малий і середній бізнес, тому ми підготували окремий пакет пільг. Ті, хто не працював, матиме право на податкові канікули”, – сказав Руслан Марцінків.
 
Також планують проводити сільськогосподарські ярмарки та торговельні виставки з дотриманням усіх санітарних вимог після карантину.
 
“Селам треба дати можливість продати свою продукцію за нижчими цінами, ніж сьогодні у магазинах. Також дві галузі, які стосуються міського господарства, – це вкладати кошти в інфраструктурні об’єкти із великим залученням людей, щоб вони отримували зарплату, та підтримка комунальних підприємств”, – додав міський голова.
 
Штаб відновлення економіки працюватиме із сьогоднішнього дня. До роботи залучають чиновників, підприємців та науковців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *