Королівські печериці на Центральному ринку: смачно та корисно

Великий асортимент королівських печериць пропонують на Центральному ринку Івано-Франківська.

Королівські печериці – різновид шампіньйонів, що відрізняються коричневим кольором капелюшка і великим розміром гриба. Вони мають більш насичений смак та аромат і можуть зберігатися довше звичайних. Іноді смак цього гриба порівнюють зі смаком білого гриба, пише Фіртка з посиланням на сайт ринку.

Привозять їх з невеличкого грибного господарства на Київщині. За кілограм цього гриба продавці просять від 85 гривень. Звичайні, білі печериці вищого сорту – від 60 гривень.

Королівські печериці добре смакують у перших стравах, салатах, омлетах, є чудовим додатком до гарніру у вигляді грибного соусу. Також такі печериці добре запікати з іншими овочами, а особливо смачними є овочі на грилю. Королівські печериці також чудово поєднуються із лимонним соком та оливковою олією.

Дієтологи зазначають, що якщо замінити печерицями м’ясні продукти, то можна значно скинути вагу. Ці овочі також сповільнюють процеси старіння в організмі, підсилюють імунітет, зменшують вміст холестерину в крові і сприяють розрідженню крові, сприяють виведенню з організму солей важких металів.

Всі продукти на ринку, включно з грибами, проходять ретельний контроль. На прилавки потрапляють тільки найсвіжіший і найкращий продукт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *