Студенти-медики з Франківська перемогли на обласній універсіаді з баскетболу 3х3

Днями в Івано-Франківську відбулась XV обласна універсіада з баскетболу 3х3 серед закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації. Студенти і стдуентки Івано-Франківського національного медичного університету стали тріумфаторами змагань.

Участь у змаганнях серед чоловіків та жінок взяли по п’ять команд. Як розповідає тренер баскетболістів, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роман Михайленко, особливо успішним був виступ нашої чоловічої команди, яка другий рік поспіль стала переможцем універсіади. Команда, до слова, є інтернаціональною, адже до її складу входять також студенти факультету підготовки іноземних громадян. Про це повідомляє пресслужба вишу.

Команда дівчат змагалась зі значно досвідченішими суперницями, але студентки-медики проявили характер, волю до перемоги і покращили свій минулорічний результат, посівши друге місце. Минулого року, нагадаємо, студентки ІФНМУ були третіми.

Тим часом наші баскетболісти продовжують боротьбу в українській Суперлізі 3х3 з баскетболу. На черговому етапі, який 25 лютого відбувся у Києві, команда «Франківськ ІФНМУ» посіла шосте місце серед 32 команд. Наступний тур чемпіонату відбудеться в Івано-Франківську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *