Кращі спортсмени Франківщини отримали нагороди “Ніка 2019”

24 січня в Івано-Франківську відбулося спортивно-мистецьке свято “НІКА-2019”.

news-image: Кращі спортсмени Франківщини отримали нагороди “Ніка 2019”

Цьогоріч урочиста церемонія присвячена пам’яті знаного прикарпатського легкоатлета Романа Вірастюка, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Найкращі представники фізичної культури та спорту Прикарпаття – спортсмени й тренери, команди, ветерани спорту та журналісти отримали статуетки із зображенням давньогрецької богині Ніки.

Зокрема в номінації “Кращий спортсмен” і “Краща спортсменка” 2019 року перемогу здобули легкоатлет Станіслав Сеник та  борчиня Христина Береза, в номінації “Відкриття року” – сноубордист Михайло Харук, в номінації “Олімпійська надія” борець Ігор Никифорук та веслувальник Олег Зорій.

Як зауважив депутат верховної ради Едуард Прощук, коли вручав статуетку в номінації “Олімпійська надія”, найкращою пам’яттю про Романа Вірастюка будуть здобуті на Олімпійських іграх в Токіо медалі.

Також вручили статуетки “Ніка 2019” в номінаціях: “Кращий тренер 2019 року”, «Сильні духом», «Ветеран спорту», “За популяризацію фізичної культури і спорту”, “Вчитель фізичної культури 2019 року”, “Спортивний журналіст 2019”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *