Галка, динозавр і велосипед: В Івано-Франківську засяяла головна ялинка

13 грудня, на Вічевому майдані засвітили головну ялинку Івано-Франківська.

news-image: Галка, динозавр і велосипед: В Івано-Франківську засяяла головна ялинка

На урочисте відкриття прийшли сотні мешканців міста разом з дітьми, які танцювали та веселились в очікуванні головної події вечора. На сцені відбувалися справжні Андріївські вечорниці з танцями  співами, передає кореспондентка Бліц-Інфо.

Привітав франківців з святом Андрія міський голова Руслан Марцінків.

“Перш за все вітаю зі святом всіх Андріїв, Андріан, Андрійовичів та Андріївних. Хочу поділитися з вами радістю, адже ми розпочинаємо відзначати новорічно-різдвяні свята. Сьогодні починається марафон святкувань з концертами та забавами. Цей рік був для всіх нас дуже вдалий, багато що вдалося зробити”, – сказав мер.

Опісля, під вигуки всіх присутніх “ялинко на Андрея засвітися” ялинка засяяла грайливими вогниками.

Варто зауважити, що цьогоріч ялинка запрограмована на нові світлові малюнки. Зокрема можна побачити динозавра, галку, велосипед, і танцюриста. Свято продовжилося святковим концертом та запальними виступами танцювальних колективів.

Цьогорічна ялинка така, як минулого року. Вона штучна, її висота 18 метрів, а прикрашена вона минулорічними ілюмінаціями. Хто ж захоче сфотографуватись біля живої ялинки, то живі красуні прикрасять біля ратуші та в усіх мікрорайонах міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *