Франківські студенти отримали можливість навчатися в будь-якому університеті Японії

Від учора студенти та випускники Університету Короля Данила можуть продовжити навчання в будь-якому університеті Японії.

19 листопада в УКД відбулась зустріч студентів з другим секретарем Посольства Японії в Україні (Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine) – паном Юічі ХОШІНО.

На відкритій лекції пан Юічі ХОШІНО познайомив студентів з японською системою освіти, розповів про особливості навчання та життя в Японії та презентував унікальні програми стажування для студентів УКД.

Вже цьогоріч студенти нашого Університету мають право вступити на аспірантуру до обраного Японського ЗВО. Студентам 4-го курсу та випускникам достатньо добре володіти англійською мовою та скласти детальний план майбутнього дослідження.

«Є декілька програм стажування. Одна з них підготовлена для тих студентів, які закінчують навчання (бакалаврат) в Україні, або в іншій державі і хочуть проводити в Японії дослідження, тобто навчатися в аспірантурі. Ця програма дає змогу вчитися на будь-якій спеціальності. Особливих вимог немає, єдине – потрібно добре знати англійську мову. Окрім того, тема за якою студент буде робити дослідження, має бути розроблена і викладена у вигляді плану дослідження», – пояснив пан Юічі ХОШІНО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *