“Прикарпаття” вдома розгромило “Гірник-Спорт”

“Прикарпаття” здобуло другу поспіль домашню перемогу. У 15 турі Першої ліги франківці розбили “Гірник-Спорт” з Горішніх Плавнів.

Результат пошуку зображень за запитом ""Прикарпаття" вдома розгромило "Гірник-Спорт""

Гра в Івано-Франківську очікувалася з інтригою. По-перше, зустрічаються два сусіди по таблиці, яких відділяє лише 1 пункт. По-друге, обидва колективи набрали пристойну форму і вже давно покинули зону вильоту,

Однак інтриги в матчі не було від слова “зовсім”. Господарі неймовірно спокійно вже в першому таймі забили два голи. Для початку Цюцюра відгукнувся на прекрасну передачу з флангу і пробив воротаря. А вже пізніше був зароблений пенальті, який дуже холоднокровно виконав Конкольняк.

У другій половині гості так і не змогли прийти до тями і дуже швидко пропустили третій – уже дублем відзначився Цюцюра. Після цього “Прикарпаття” трохи розслабилось і дозволило “Гірнику-Спорт” відквитати один гол. Забив Корольков і подарував примарну надію своїй команді. Але гості не тільки не забили другий, вони ще й пропустили четвертий. На останніх секундах Семотюк встановив остаточний рахунок.

Вдала серія “Прикарпаття” триває, клуб вже піднімається на дев’яте місце. Цілком можливо, що найближчим часом вони зможуть наздогнати “Авангард”.

“Прикарпаття” – “Гірник-Спорт” 4:1

Голи: Василь Цюцюра (22, 53), Ярослав Конкольняк (38, п), Владислав Семотюк (90+2) – Володимир Королько (60)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *