В Івано-Франківську з новою програмою виступлять “Lords of the Sound”

21 вересня о 19:00 год. в Івано-Франківському театрі ім. І. Франка світ фентезі стане реальним – симфонічний оркестр Lords of the Sound представить нову шоу-програму “Music is CominG”.

Симфонічний оркестр LORDS OF THE SOUND за участю хору виконає музику із дивовижного світу фентезі з улюблених фільмів та ігор, об’єднаних однією тематичною назвою “MUSIC IS COMING”. Вони різні за жанром, сюжетом, історією, декораціями, об’єднує їх одне – вони дозволяють нам відчути себе в іншій реальності, в якій є місце драконам, чаклунству та явищам, які не піддаються відомим законам фізики. Без музики ця реальність не була б довершеною. Дух, магічність та потужність закладені в кожній ноті шоу-програми “Music is CominG”, у кожному русі диригента та музикантів.

Саундтреки з культових кінокартин Гра Престолів, Вікінги, Месники, Чудо-жінка, Аліса в країні чудес, Аватар, Володар перстнів, Ван Хельсінг, Хроніки Нарнії, Варкрафт, Астерікс та Обеліск, Пірати Карибського моря, Велика стіна та комп’ютерних ігор Skyrim, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Mortal Kombat, The Witcher, League of Legends.

В концерті беруть участь музиканти оркестру Lords of the Sound та хорова капела Academia.

Диригент: Віталій Саражинський.
Продюсер: Андрій Новаторов.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ LORDS OF THE SOUND:
1. Згадати улюблені кінокартини і відчути мурашки по всьому тілу.
2. Найкраще місце, де можна відпочити від буденності, відволіктися від звичного кола речей, – у світі фентезі, створеному музикою від Lords of the Sound.
3. Зруйнувати стереотип про те, що класика – це нудно і нецікаво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *