У Івано-Франківську перевірять заправки

Сьогодні на оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків звернув увагу на роботу місцевих АЗС, зокрема на дотримання норм безпеки. Також доручив перевірити підпільні заправки, що функціонують без дозвільних документів.

У Івано-Франківську перевірять заправки

У Івано-Франківську перевірять заправки

Проблема існування автозаправок, що функціонують без дозвільних документів, за словами Руслана Марцінківа, носить не тільки економічний злочин. Найперше, що турбує – це безпека. “Зараз спостерігаємо збільшення кількості заправок без належних розпізнавальних знаків. Процес логічний, бензин дорожчає, значить хтось може швиденько збагатитись, продаючи пальне без акцизів та чеків на кілька гривень дешевше. Існування таких підпільників, – це один із елементів стихійної торгівлі. Щоправда, наслідки від їхньої діяльності можуть бути більш плачевними. Адже про дотримання будь-яких норм з техніки безпеки не йдеться. Так само як і про спеціальні умови, в яких повинні зберігатися горючі та вибухонебезпечні речовини”, – прокоментував міський голова Руслан Марцінків.

Таким чином мер дав доручення своєму заступнику Богдану Білику створити комісію, яка проведе моніторинг місцевих АЗС щодо дотримання норм безпеки та на наявність необхідних дозвільних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *