Дуже погані матусі 2 і Таємне життя комах у Івано-Франківську

Від учора в прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 2 нові фільми: Дуже погані матусі 2 і Таємне життя комах

ОПИС ФІЛЬМУ ДУЖЕ ПОГАНІ МАТУСІ 2

ДУЖЕ ПОГАНІ МАТУСІ 2

ДУЖЕ ПОГАНІ МАТУСІ 2

Різдво – прекрасна пора, коли всі дітлахи отримують подарунки, сім’я збирається разом і проводить це свято спільно. Це день радості, веселощів і чудових спогадів. Таким чудесним це свято завжди роблять мами – саме завдяки їм ми можемо за столом у колі сім’ї поїсти прекрасну вечерю, отримати чудовий подарунок або просто насолодитися прибраним будинком. Три молодих матусі мають купу роботи на Різдво, але вони з легкістю кидають виклик суспільству, ламаючи традиції, влаштовуючи своє унікальне свято. Але перешкодити їм у цьому збираються власні мами, які мають своє уявлення про Різдво. Це свято вміє об’єднувати сім’ю разом, головне бажання.

ОПИС ФІЛЬМУ ТАЄМНЕ ЖИТТЯ КОМАХ

ТАЄМНЕ ЖИТТЯ КОМАХ

ТАЄМНЕ ЖИТТЯ КОМАХ

Ви навіть не уявляєте, скільки всього прекрасного приховано від наших очей. Так, наприклад, в одному магічному світі в повній ідилії й гармонії співіснують найрізноманітніші комахи: бджоли, мурахи, жуки та багато інших. У них є своя принцеса, а кожен у царстві має своє завдання, яке повинен виконувати. Це рутинне життя деяким трохи набридає, але для ідеального царства можна і потерпіти. Тільки ось неймовірно активний і позитивний Сфінкс вибивається з цих комах, адже він не такий, як інші. Прекрасне життя царства хоче порушити злісна Оса, якою керує жага влади. Вона бажає за будь-яку ціну захопити собі цю землю і всіх її жителів. Щоб врятувати себе, комахи повинні використовувати свої найкращі вміння та діяти як одне ціле.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.

www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *