Frankivsk Half Marathon 5

Учасники традиційно долали дистанції 21 км, 10 км, 5 км, 2 км в індивідуальному заліку, а команди бігали естафету. Для маленьких бігунів організували індивідуальний залік на 1000, 500 або 100 м.

Маршрут цьогоріч пролягав вулицями центральної частини міста, парком ім. Т. Шевченка та районом відреставрованого міського озера. За словами організатора Frankivsk Half Marathon Ігоря Крицака, цьогоріч на Півмарафон зареєструвалося більше 1000 учасників. Серед бігунів були спортсмени та любителі з різних міст України в тому числі й Івано-Франківська.

“Цьогоріч більше приїжджих учасників, ніж з Франківська. Крім того, 50% усіх зареєстрованих – це бігуни на 21 кілометр. Впродовж дистанції ми організували учасникам забігу підтримку музикантів. Загалом ми дуже хочемо і йдемо до того, щоб за 5 років Івано-Франківськ приймав не тисячу учасників на Півмарафон, а 10-15 тисяч”, – відзначив Ігор Крицак.

З вітальним словом виступив міський голова Руслан Марцінків, побажавши успіху усім, а перемоги- найсильнішим. «Наше місто сьогодні стовідсотково є спортивною столицею України. Проведення півмарафону є вже традицією та доброю ознакою того, що ми рухаємось вперед і робимо Івано-Франківськ містом свідомих та здорових людей», – зазначив міський голова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *